Ejani në farmacinë tonë

24 Orë

Transport në të gjithë vendin

Mundësi pagese cash

Kush jemi ne

Më shumë sesa thjesht një farmaci

Farmaci Esi operon 24 orë që nga viti 2007, është farmacia e parë 24 orë në Tiranë.

Farmacia ofron produkte mjekësore kurative sipas recetës së dhënë nga mjeku. Gjithashtu ofrohen barna OTC si dhe produkte apo linja kozmetike për fëmijë dhe të rritur.

0 K+
Klientë të lumtur
0 K+
Produkte të shitura
0 +
Vite eksperiencë

PRODUKTET TONA

Një farmaci me shërbim të lartë Profesional dhe Etik!

Ne ju ofrojmë shërbim të kulturuar dhe profesional, nga staf i kualifikuar me eksperiencë pune.

Brandet Tona
Vlerësime

Çfarë thonë klientët tanë

24 orë hapur për t’ju përgjigjur në çdo moment nevojave tuaja shëndetsore!

BLOG