3 produkte interesante që mund t’ju ndihmojnë këtë dimër

Jemi zyrtarisht në atë periudhë që, është ftohtë jashtë dhe brenda, dhe trupi ynë ka nevojë për produkte këtë sezon të motit të ftohtë.

Nga një medikament për gripin, që mund të jetë i dobishëm në këtë sezon dekadent festash, deri te një xhel dhimbjeje që mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve, këto produkte të dobishme mund t’ju ndihmojnë t’i kaloni sfidat e dimrit dhe i gjeni lehtësisht tek Farmaci Esi 24 Orë!

1.Lacto Defence Plus

4 përbërës 1 bustinë!

Nxit systemin imunitar kundër infeskioneve respiratore1

Lactoferrinë 200 mg

Vitaminë C 500 mg

Vitaminë D 2000 UI

Zink 15 mg

 

2.Shedevo Flu

Suplement në ndihmë të mirfunksionimit të traktit respirator dhe sistemit imunitar. E gjeni në Farmacinë tonë Esi Farm 24 orë!

 

3.Pika për Sytë që Digjen nga të ftohtit

Dimri do të thotë lagështi më e ulët në ajër, si brenda ashtu edhe jashtë – dhe kjo mund të çojë në sy të thatë, të ashpër dhe të pakëndshëm.

Lehtësoni irritimin me Visine® All Day Comfort Dry Eye. Fillon të lehtësojë sytë e thatë në sekonda, duke siguruar rehati të qëndrueshme dhe mbrojtje kundër acarimit të mëtejshëm.

 

Facebook
WhatsApp