Marka bukurie të krijuara posaçërisht për gratë shtatzëna

Më poshtë, kemi përmbledhur 2 marka të kujdesit të lëkurës dhe bukurisë  për shtatzëninë, të cilët janë formuluar posaçërisht për nevojat e nënave në pritje të ëmbël, duke përdorur vetëm përbërës të sigurt.

Ne zgjeruam kërkimin tonë për të përfshirë të gjitha produktet e bukurisë që janë gjithashtu të sigurta për shtatzëninë, efektive dhe mjaft cilësor për të vazhduar t’i shijojmë ato edhe pas shtatzënisë.

 

1.Materniteti Mustela

Ju jeni duke blerë për: trup, bark

Shikoni këtë markë nëse: Po kërkoni të zgjidhni shqetësime specifike të lëkurës së shtatzënisë, si strijat ose lëkura e thatë, dhe dëshironi të mbështeteni në produkte klinikisht efektive të kujdesit të lëkurës nga një markë e besuar si Mustela.

Produktet më të shitura: kremra, vajra dhe serume për strijat; krem dhe balsam hidratues

2. HATCH Mama Beauty

Ju jeni duke blerë për: trup, bark, flokë

Shikoni këtë markë nëse: Po kërkoni produkte bukurie me cilësi të lartë të shtatzënisë të bëra me formula me bazë bimore që adresojnë shqetësimet specifike të shtatzënisë, si strijat dhe dhimbjet e këmbëve. Plus, HATCH shet veshje vërtet të lezetshme (megjithëse të shtrenjta).

Produktet më të shitura: vaj barku, maskë barku

Facebook
WhatsApp