Produktet më të mira për kujdesin e lëkurës së bebeve

Ardhja në jetë i një fëmije është ngjarja më e veçantë dhe më e rëndësishme e jetës së çdo prindi. Nga temperatura e AC deri te lartësia e shtratit, gjithçka rregullohet dhe rirregullohet për komoditetin dhe mirëqenien e të porsalindurit. Mes gjithë gëzimit dhe lumturisë, kujdesi për lëkurën e foshnjës është i një rëndësie parësore. Lëkura e foshnjës është jashtëzakonisht e butë dhe i nënshtrohet aromave, kimikateve, ngjyrave të produkteve të bebeve, të cilat shpesh rezultojnë në skuqje të lëkurës, ose tharje. Ne e kuptojmë se problemet e kujdesit për lëkurën e foshnjave nuk janë më pak se një makth për prindërit, kështu që për të gjetur një rrugëdalje, këtu janë disa këshilla dhe një listë e markave të kujdesit për lëkurën e foshnjave.. Le të fillojmë!

1- Thuaju JO produkteve aromatike.

2- Mos e lani shumë shpesh bebin.

3- Lani veshjet e bebit përpara se t’ja vishni ato.

Më poshtë të listuara disa nga markat më të mira për kujdesin e lëkurës së bebit që gjenden ekskluzivisht në ESI FARMA.

1- TRUDI Baby Care 

2- Frezyderm – Kujdesuni për fëmijën tuaj me produktet Frezyderm.

3- Mustela – Përkujdesja për lëkurën e bebeve nuk do të jetë më asnjëherë e njëjta.

4- Chicco –  linjë kozmetike për fëmijë me mbrojtje natyrale për pastrim, Aloe vera dhe VitaminE.

 

Facebook
WhatsApp