Produktet

Nëna & Fëmijë
Gjatë shtatëzanisë lind nevoja për një kujdes të shtuar, ndaj ne në Farmaci Esi kujdesemi që tu sjellim produktet nga më të mirat.

Kujdesi për veten

Farmaci Esi 24 orë ka përzgjedhur për ju ato produkte që janë të rëndësishme në jetën e përditshme.

Dermokozmetikë

Lëkura e pastër dhe e shëndetshme fillon me përzgjedhjen e produkteve më të mira. Ne në Farmaci Esi sjellim për ju markat më të mira të produkteve për dermokozmetikë.
Vitamina & Suplemente
Jetesa e shëndetshme fillon me një dietë të ekuilibruar, e cila shoqërohet me vitamina, minerale, suplemente bimore dhe vaj peshku.
Vlerat Tona

Shërbim Profesional

Ju garantojmë që për çdo nevojë që do të keni do komunikoni me staf të kualifikuar dhe do merrni përgjigje për çdo pyetje.

Farmacistë të kualifikuar
Punë e fortë ekipore
Profesionistë me eksperiencë