Rreth Nesh

Një farmaci me shërbim të nivelit botëror.

Kush jemi ne

Më shumë sesa thjesht një farmaci

Farmaci Esi operon 24 orë që nga viti 2007, është farmacia e parë 24 orë në Tiranë.

Farmacia ofron produkte mjekësore kurative sipas recetës së dhënë nga mjeku. Gjithashtu ofrohen barna OTC si dhe produkte apo linja kozmetike për femijë dhe të rritur.

Ofrohet shërbim i kulturuar dhe profesional, me staf farmacistësh të kualifikuar dhe me eksperiencë pune.

0 K+
Klientë të lumtur
0 K+
Produkte të shitura
0 +
Vite eksperiencë

Dyqani ynë

Rruga e Dibrës, pranë Medresesë, Tiranë

Staf i kualifikuar

Shërbim i kulturuar dhe profesional

Orari

Çdo ditë 24 orë hapur

Farmacia jonë është e gatshme tju vijë ju në ndihmë çdo ditë dhe në çdo kohë që ju do të keni nevojë për ne. Shërbejmë 24 orë në çdo ditë të javës sepse për ne SHËNDETI JUAJ është gjithmonë PRIORITET!

Keni pyetje?

Na telefononi tani. Jemi të disponueshëm 24 orë/7 ditë.

Përse të na zgjidhni ne?

Shërbimet më të mira të disponueshme për klientët më të mirë

Ndershmëri dhe transparencë
Çmimet më të mira
24/7 shërbim i kualifikuar
Vlerësimet

Çfarë thonë klientët tanë